Hvem er vi?

IMG_5884

Wenche Sandtangen

Leder Sarpsborg Hundeklubb

Er æresmedlem i klubben hvor jeg har sittet i klubbens styre og komitéer i mange år. Har for tiden en 10 år gammel Flat Coated Retriever, Sira, som jeg trener, koser og konkurrerer med.

Konkurrerer for tiden i RL i Elite.

aud-sylvi-web

Aud-Sylvi Hansen

Sekretær

Jeg heter Aud-Sylvi Hansen og er sekretær for klubben. Jeg og hunden Aron har vært medlem og trent i klubben i 3 år. Aron er en australsk kelpie og vi konkurrerer i lydighet og rallylydighet. Vi trener også litt bruks.

hege-web

Hege Svendsen

Styremedlem

Jeg bor på Gressvik, jeg har en border collie, Tunevannets Tingeling, på 7 år som jeg konkurrerer i A spor og rundering og «The Challenge» med. Vi er også i Elite lydighet.

Vi har også en langhåret chihuahua på 3 år i familien som jeg driver litt utstilling med.

FB_IMG_1556539543930

Inga Engblom

Kasserer

Sitter i styret som kasserer. Har hatt hund siden -67. Kennelnavn Ingema's. Har konkurrert med welsh springer spaniel norfolkterrier, engelsk setter i lydighet. Jaktprøver med engelsk setter. Blodsporprøver med welsh springer spaniel og striharet dachshund. Konkurrerer nå med striharet dachshund i rallylydighet, eget oppdrett Ingema's Gosefin Wildesdotter, aka Gosefin.

IMG_7444

Iris Karlsen

Styremedlem

Hei, jeg heter Iris Karlsen, og har vært medlem i SHK i 7 år. Bor i Svinndal og jobber ved helsevesenet i Sarpsborg. Når jeg ikke jobber, trener jeg en del lydighet, men har holdt på med Rally Lydighet i de siste 3-4 år, og konkurrert i 2-3 år.  Er NKK instruktør trinn 1 og tenker å utvikle videre til instruktør i Rally Lydighet til høst / vår. Har en flatcoated retriever som heter Buster og er 7 år.

bilde+kurs

Henrik Dahlstrøm

Nestleder styre

Utstilling med Rhodesian Ridgeback.

Styret Sarpsborg Hundeklubb

Funksjon

Navn

Tlf

E-post

Formann

Wenche Sandtangen

917 36 590

Nestformann

Henrik Dalstrøm

903 60 445

Sekretær

Aud-Sylvi Hansen

Kasserer

Inga Engblom

Styremedlem

Iris Karlsen

995 88 045

Styremedlem

Hege Svendsen

Varamedlem

Anne-Grethe Brandsrød Hansen